THE NEXT EVENT LIVE | 3 APRIL 2018

Het nieuwe platform EvenementOrganiseren.nl biedt veel kennis en tips en aanbod. Op 3 april 2018 komt de nieuwe site tot leven: EvenementOrganiseren LIVE geeft bezoekers live alle antwoorden en aanbod. The Next Event is simpel gezegd te verdelen in congres met A-merken en een visionaire spreker. Het congres draait om WAAROM organiseer ik een evenement en het deel met kennispleinen, onderwerpen en aanbod draait om HOE organiseer ik een evenement. De content alsmede het aanbod is daarom gebaseerd op en wordt ondersteund door www.eventbranche.nl en www.evenementorganiseren.nl.

The Next Event is er voor opdrachtgevers/organisatoren van evenementen.

Die groep varieert van secretaresse tot marketeer, communicatieprofessionals tot eventmanager. Eigenlijk alles en iedereen die binnen een bedrijf, instantie, overheidsinstelling of goed doel te maken heeft met de organisatie van evenementen. The Next Event is volledig ingericht om antwoord te geven op de vragen van haar bezoekers. Dat kan middels kennis, tips en expertise van professionals, maar zeker ook door het aanbod wat daarbij hoort. Geen ellenlange beursgangen, waar de diversiteit per gang uw zoektocht naar antwoorden bemoeilijkt. U bent niet op zoek naar de speld in de beurshooiberg, maar u wordt vanaf moment 1 aan de hand genomen, op weg naar uw antwoorden.

Waarom of Hoe?

1 event, 2 programma’s. The Next Event splitst zichzelf in 2-en, ideaal om met het complete team naar toe te gaan. Het ene deel richt zich op de vraag WAAROM? en draait om de strategische inzet van events. Het andere deel richt zich op HOE? en focust op de uitvoer en daadwerkelijke organisatie van evenementen.

  • Een congres voor marketeers, communicatieprofessionals, leidinggevenden van bureaus en overige opdrachtgevers die op een strategische manier evenementen en live inzetten binnen de marketing- en communicatiemix. Tijdens het congres komen diverse A-merken op het podium, die inzicht geven en expertise delen over hoe live/events een rol spelen in hun marcom-mix.  Naast de topmerken die u gaan inspireren, kennisdelen en uitleggen hoe live zijn rol heeft gevonden, hebben we een keynote spreker die uw kijk op eventmarketing en live communicatie 180 graden zal laten draaien…
  • Een kennisvloer met 6 pleinen, waar praktische informatie, kennis, inzichten, do’s, don’ts en tips gehaald kunnen worden voor de praktische uitvoer van deze evenementen. U krijgt antwoorden op alle vragen die horen bij Hoe organiseer ik het meest impactvolle evenement? en u komt eenvoudig in aanraking met innovaties, experts uit de branche en dus verzamelt u op één dag voldoende bagage om uw volgende evenement nog beter te organiseren.
Zien wij jullie ook daar?

Meer informatie vind u op de website van Eventbranche en EvenementOrganiseren.