HORECAVA | 8 T/M 11 JANUARI | RAI

Horecava, 4 dagen lang alles voor en door de foodservice industrie. Ruim 65.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 50.000 m2 beursvloer van Horecava.

De horeca draait weer op volle snelheid. Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten ondernemers een stapje bij zetten. Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn. Zodat je de gast in zijn ziel raakt en zijn hart verovert met een perfect product en dito service.

De 700+ bedrijven op de Horecava worden onderverdeeld in 8 segmenten. Binnen de segmenten wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen door middel van workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

De Horecava vindt plaats in de RAI Amsterdam en is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. De minimum leeftijd is 18 jaar. Ook kinderen onder begeleiding en baby’s zijn niet toegestaan.

Toegangsprijs:
Registreer en bestel uw kaart in de voorverkoop tot en met 31 december 2017 voor € 40,00 per persoon. Daarna koopt u uw toegangskaart voor € 55,00 per persoon.

Een gratis bezoek aan de beurs:
Als u een (digitale) registratiecode heeft ontvangen dan kunt u zich registreren voor een gratis bezoek aan de Horecava. Zonder code kunt u zich NIET gratis registreren.

Bezoek Horecava 2018 van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018
(elke dag geopend van 10.00-18.00 uur) en doe nieuwe inspiratie op!

 

 

Bron: www.horecava.nl