BUSINESS BOOST EXPERIENCE | 24 SEPTEMBER 2018

BusinessBoost Experience in de regio

BusinessBoost nodigt alle ondernemers van Nederland uit om elkaar te inspireren. Want samen weten we altijd meer.  Tijdens de eerste editie in Nijmegen heeft Winston Gerschtanowitz gesproken over het nut van storytelling. In de volgende 3 events delen Aad Ouborg, Allard Droste en Steven Klooster hun successen en valkuilen. En wil je wat dieper op een thema ingaan, dan kan je je aanmelden voor één van de 4 energieke workshops. Bijvoorbeeld over klantenwerving met Tom Coronel. Of over nieuwe technologieën met Ben van der Burg.

Deelname is gratis, maar meld je wel even aan!

– Laat je inspireren door Nederlandse topondernemers
– Leer wat nieuws tijdens één van de 4 energieke workshops
– Zie wat anders op de Inspiratiemarkt
– Een borrel met volop netwerkmogelijkheden

De Business Boost Experience wordt de komende maanden nog georganiseerd in Rotterdam, op 24 september 2018, en in Amsterdam, op 9 oktober 2018. Meld je snel aan via de website van Business Boost Experience.

 

QUOTE:

“Tijdens BusinessBoost Experience stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. Hoe gaat jouw bedrijf groeien? Hoe bouw je aan een winnend team? Welke innovaties zijn niet te missen? Hoe zorg je voor een ultieme klantbeleving? En, hoe bouw je verder aan een financieel gezond bedrijf? Kom naar BusinessBoost Experience en maak kennis met bekende ondernemers en experts die je helpen jouw ideeën voor de toekomst te realiseren. Ik zie je dan!”

Jouw dagvoorzitter,
Rens de Jong