ZEP010 BIJEENKOMSTEN IN ROTTERDAMSE EVENEMENTELOCATIES

 

@Noes verzorgt de maandelijkse bijeenkomsten van ZEP010 (Zelfstandig Event Professionals Rotterdam). Dit is een community voor eventprofessionals in Rotterdam en omstreken om samen te verbinden, samen te werken en kennis te delen over de diverse ontwikkelingen in de evenementenbranche. Elke maand verzorgt @noes een ZEP010 bijeenkomst in een Rotterdamse locatie waarbij de eventmanagers kennis kunnen maken met unieke evenementenlocaties en waarbij locaties kennis kunnen maken met professionals uit de evenementenbranche. 

 

 

Wat is ZEPnl?

ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. De leden van ZEPnl zijn ondernemers actief in de evenementenbranche. Denk hierbij aan eventmanagers en toeleveranciers. In de regio Rotterdam komen maandelijks allemaal eventprofessionals bij elkaar. Iedere keer op een andere locatie met iedere keer een inspirerende of leerzame workshop of lezing. ZEPnl is bedoeld voor: Eventmanagers, Weddingplanners, Fotografen, Stylistes, Entertainers, Filmmakers, Cateraars en iedereen die actief werkzaam is binnen de evenementenbranche.

 

De doelstellingen van ZEPnl leden zijn?

  • We zoeken elkaar op en helpen elkaar verbindingen te maken
  • We zijn elkaars sparringpartner en kunnen gebruikmaken van elkaars expertise en netwerk
  • We delen kennis en informeren elkaar over trends en nieuws uit de markt
  • We kiezen waar mogelijk voor samenwerkingsverbanden binnen de groep
  • We hebben allemaal een actieve rol in het creëren van de zakelijke community ZEPnl
  • We leveren allemaal een actieve bijdrage in de organisatie van onze bijeenkomsten
  • We delen kennis en informatie over trends en nieuws uit de markt
  • Gunnen en transparantie vormen de kernwaarden binnen de groep

 

Bent u benieuwd naar een van onze bijeenkomsten in Rotterdam, stuur dan een mailtje naar zep010@zepnl.nl en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u dan meer informatie over onze bijeenkomsten en onze leden en kunnen u ook een uitnodiging sturen voor een van onze bijeenkomsten die u als gast maximaal 2 keer gratis mag bijwonen.

 

Voor meer informatie over ZEPnl en ZEP010, neem dan een kijkje op de website van ZEPnl