EVENTSUMMIT | 31 JANUARI 2019 | AHOY ROTTERDAM

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel. Je vindt tijdens EventSummit alles om je bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of publieksevenement naar een hoger level te brengen.

 

Wat kan je verwachten van Eventsummit?

  • Ruim 600 exposanten
  • 35 inspirerende sprekers, verdeeld over 5 seminar ruimtes
  • 40 maal top nationaal en internationaal entertainment
  • 15 geselecteerde foodtrucks met heerlijk eten
  • Fun Square met leuke activiteiten
  • 7 top projectinrichters die het geheel prachtig hebben ingericht en aangekleed

 

Innoveren
Doordat deelname aan EventSummit zeer laagdrempelig is, biedt de beurs je een veel breder aanbod dan bij andere beurzen. Veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen.

Informeren
De 13.500 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!
Je vindt de volgende themavelden: Online & Techniek, Evenementbenodigdheden, Media & Branche, Steden & Regio’s, Locaties, Entertainment, Outdoor & Actief, Festivals & Publieksevenementen.

Inspireren
Naast een gevarieerde beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze worden je aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschillende standhouders en mediapartijen.

 

BEZOEKERS TICKET BESTELLEN EVENTSUMMIT

 

Inhoudsprogramma 2019

Dit jaar bestaat het inhoudsprogramma tijdens EventSummit uit 2 onderdelen:

  • Ochtendcongres “Maak Het Verschil” (aparte toegang – vanaf € 67,00 excl BTW)

Congres “Maak Het Verschil” (09.30 -12.30 uur)
Voorafgaand aan de beurs EventSummit, vindt er een congres plaats met het thema “Maak het Verschil”.
(kosten: 117,00 | opdrachtgevers krijgen 50,00 korting, neem hiervoor contact met ons op. LET OP: Personen die bij bedrijven werken die ook toeleverancier zijn, worden niet als opdrachtgever gerekend. Bijv. evenementenlocaties)

  • Seminar programma met 40 + sprekers op de beursvloer, verdeeld over vier podia (gratis toegang
MEER INFO & TOEGANG TOT CONGRES

4 stages tijdens Beurs
Buiten de 600+ exposanten om, kun je tijdens de beurs sessies bijwonen van tal van toonaangevende sprekers. Maar liefst vier podia bomvol interessante en inspirerende content. Voor innovatie ga je naar het podium Tech & Innovatie. Op de FestivalStage belichten sprekers uit de festivalwereld diverse actuele onderwerpen. Quality Stage heeft een eigen podium met toonaangevende sprekers. Tot slot de DeSpreker.nl “Maak het Verschil” stage. Dit gehele programma is gratis te volgen met een vol=vol beleid. Wil je een sessie meemaken, wees dan op tijd bij de ingang van de betreffende seminarruimte.

MEER INFO OVER 4 STAGES