010 AREA LIVE | 16 & 17 MEI 2018 IN AHOY

ROTTERDAM GROOT IN LIVE COMMUNICATIE
Nieuwe technologieën, food en hospitality, entertainment, locaties en activiteiten.

Ben je op zoek naar specialisten die van jouw live communicatie een succes maken? Kom dan naar 010Area.live op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy. Hier ontdek je de laatste trends en ontmoet je de event professional van Groot Rotterdam.

 

LIVE-COMMUNICATIE IS BELANGRIJKER DAN OOIT
In een tijd van digitalisering is persoonlijk contact steeds belangrijker. Mensen willen live experiences ervaren van hun favoriete merken, bedrijven, artiesten, et cetera… De trendcijfers in de live-communicatie sector onderstrepen deze ontwikkeling, want de aantallen events en het budget per event nemen gemiddeld toe. Een andere trend is die van een nationale naar een regionale focus.

Tegen die achtergrond introduceren we 010 AREA LIVE op 16 & 17 mei in Rotterdam Ahoy. Hier ontdek je alle innovaties en trends op het gebied van live-communicatie met aanbieders uit de regio Groot Rotterdam. Want ook die moet je live beleven!

Ben jij marketingmanager, event manager, HR manager, secretaresse, of directielid? Vind jij live-communicatie ook belangrijk? Wil jij ook een betere band opbouwen met jouw personeel, klant of doelgroep? Kom dan naar 010Area.live!

 

Toegangsbeleid
Ben jij opdrachtgever of organisator van events? Dan ben je van harte welkom op de vakbeurs 010Area.live. De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen die niet zakelijk betrokken zijn bij de organisatie van evenementen of die zelf toeleverancier zijn de toegang tot de beurs te weigeren.

 

Gratis entree
Bij voorregistratie via deze website is de toegang gratis. Zonder registratie is de toegangsprijs voor 010Area.live € 34,95 (incl. BTW).

Meld je via onderstaande link aan als bezoeker:

Aanmelden als bezoeker

 

 

Bron: 010 Area Live