Webshop “Social Distancing”

SAMEN VERSLAAN WE CORONA! #samenverslaanwecorona

Er worden zoveel mensen getroffen door deze Coronacrisis. De gezondheid van mensen staat voorop en zijn er helaas veel besmettingen, maar ook vooral de ondernemers en ZZP-ers worden economisch hard geraakt. Als Eventmanagement Agency, liggen de werkzaamheden plat, maar willen we toch ons steentje bijdragen om elkaar door deze coronacrisis heen te helpen.

DE SOCIAL DISTANCE WENSKAARTEN

Wij hebben dan ook dit wenskaarten pakket speciaal ontworpen en samengesteld om tijdens deze periode van (thuis) quarantaine, al jouw dierbaren een hart onder de riem te steken. Doordat we onze dierbaren niet altijd kunnen opzoeken, kunnen we ze wel kaarten sturen en ze laten weten dat we aan ze denken en we van ze houden. 25% van de opbrengst besteden wij aan waardebonnen van lokale (horeca) ondernemers zodat zij ook overeind blijven. Deze waardebonnen worden dan gedoneerd aan gezinnen die weinig te besteden hebben en die toch na deze crisis een gezellig avondje ut willen.

SOCIAL DISTANCE VLOERSTICKERS VOOR ORGANISATIES

Vloerstickers voor organisaties zoals evenementenlocaties, winkels, sportclubs, horeca en overige particuliere en zakelijke dienstverlening. Plak deze stickers op de plekken waar de gasten in de rij staan en waar ze mogen staan, zitten en sporten. Zo maak je duidelijk voor iedereen waar de grens ligt en voorkom je ongemakkelijke situaties tussen de gasten. Koop ze nu snel in! De stickers kunnen in alle kleuren worden gedrukt, dus ook met de kleur van jouw logo. Logo’s en eigen tekst kunnen ook bedrukt worden op de stickers. Neem voor custom made stickers wel eerst even contact met ons op!

KUNSTGLAS TER BESCHERMING VAN HET PERSONEEL EN DE GASTEN

Bescherm je personeel en schaf dit plexiglas aan ter bescherming van jouw personeel en jouw gasten. In alle hoeken maken we boorgaten. Je ontvangt ook plafondklemmen, en haken om ze op te hangen.

Dit plexiglas is in verschillende maten te bestellen en kan je een eigen logo of tekst laten bedrukken op de oppervlakte.Kunstglas in verschillende maten inclusief boorgaten en ophangmateriaal alle particuliere en zakelijke dienstverlening!

Op deze manier steunt @Noes, zoveel mogelijk ondernemers die een moeilijke tijd tegemoet gaan tijdens deze Corona periode.

Toont alle 8 resultaten