Webshop “Social Distance” Wenskaarten

SAMEN VERSLAAN WE CORONA! #samenverslaanwecorona

Er worden zoveel mensen getroffen door deze Coronacrisis. De gezondheid van mensen staat voorop en zijn er helaas veel besmettingen, maar ook vooral de ondernemers en ZZP-ers worden economisch hard geraakt. Als Eventmanagement Agency, liggen de werkzaamheden plat, maar willen we toch ons steentje bijdragen om elkaar door deze coronacrisis heen te helpen.

DE SOCIAL DISTANCE WENSKAARTEN

Wij hebben dan ook dit wenskaarten pakket speciaal ontworpen en samengesteld om tijdens deze periode van (thuis) quarantaine, al jouw dierbaren een hart onder de riem te steken. Doordat we onze dierbaren niet altijd kunnen opzoeken, kunnen we ze wel kaarten sturen en ze laten weten dat we aan ze denken en we van ze houden.

STEUN AAN DE HORECA EN GEZINNEN DIE WEINIG TE BESTEDEN HEBBEN

25% van de opbrengst besteden aan de actie #helpdehoreca en waardebonnen voor lokale horecazaken kopen zodat die ook overeind blijven. Deze waardebonnen worden dan gedoneerd aan gezinnen die weinig te besteden hebben en die toch na deze crisis een gezellig avondje ut willen.

Op deze manier steunt @Noes, de ondernemers die een moeilijke tijd tegemoet komen, helpen we gezinnen met een gezellig avondje uit en verspreiden wij veel liefde en steun aan de mensen die in (thuis) quarantaine zitten. De wenskaarten kunnen exclusief of inclusief 6 postzegels worden gekocht.

Toont alle 2 resultaten