WieWIE IS @ NOES?

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling is opgericht door Anuschka Fung Loy, een eventmanager in hart en nieren en tot op het bot. Om voor de opdrachtgever het optimale resultaat te behalen werkt @Noes alleen maar met professionals in de evenementenbranche.

@Noes werkt met diverse professionals die elk een eigen specialiteit hebben op het gebied van eventmanagement, concept & designontwikkeling en marketing & communicatie. Ook is elke professional gespecialiseerd een bepaalde branche. Met het samenstellen van een op maat gemaakt team van professionals uit het hele land, bereiken we het beste resultaat. Dit omdat elke organisatie en elk evenement anders is in wensen, behoeften, doelstellingen, cultuur en waarden en normen.

Elk teamlid van @Noes heeft jarenlange ervaring en zijn helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends in de evenementenbranche. Voor elk evenement of elke doelstelling, klein of groot, heeft @Noes de juiste professionals in huis om van het evenement een succes te maken. @Noes is dan ook een perfecte partner in eventmanagement & conceptontwikkeling voor elke opdrachtgever.

@Noes levert ook eventmanagers op interim basis en kan je @Noes ook inzetten voor tijdelijke opdrachten. Bij @Noes bent u aan het goede adres voor eventmanagement & conceptontwikkeling in uw organisatie.

Maak snel kennis @Noes en graag bespreken we de mogelijkheden!