Wat

WAT DOET @ NOES?

@Noes is een zeer ervaren en vooral goede samenwerkingspartner als het gaat om eventmanagement en conceptontwikkeling in Live communicatie en Eventmarketing. Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weet @Noes precies wat belangrijk is in het voorbereiden en managen van een groot evenement, vooral op zakelijk gebied. @Noes richt zich op het totale eventmanagement voor evenementen waarin de ROI, de accountability en de waarde van uw evenement en organisatie centraal staan.

Natuurlijk is een evenement verzorgen leuk en gezellig voor uw relaties en de gasten die u uitnodigt. Maar het gaat vooral om het resultaat waardoor uw organisatie blijft bestaan. Dit hoeft niet altijd in cijfers meetbaar te zijn. Zoals bij de verkoop van een product of dienst. Door een evenement te organiseren wordt de waarde van uw organisatie, de loyaliteit van het personeel of de opdrachtgevers vergroot.

@Noes kijkt dan ook eerst naar het bedrijf en de organisatie zelf en naar de doelgroep. Naar de doelstellingen en het gewenste resultaat van een opdrachtgever. Op basis van deze informatie stelt @Noes een team samen met de beste professionals, leveranciers en partners die de knowhow en ervaring hebben dat het evenement nodig heeft. Het eventmanagement en het concept worden speciaal ontwikkeld en samengesteld op basis van deze wensen, behoeften, doelstellingen en waarden en normen van de opdrachtgever maar ook van de gasten. @Noes creëert en levert dus een op maat gemaakt event, dat volledig gericht is op de opdrachtgever, zijn organisatie en zijn gasten.

@Noes vergroot de meerwaarde van uw evenement, zodat u uw doelen bereikt. @Noes ziet een evenement als communicatiemiddel en niet als een losstaand evenement. Een evenement kan een mooie start, maar ook een geweldig einde zijn van een hele marketingcampagne. Gasten willen zien, proeven, ruiken, voelen, horen, maar vooral een optimale beleving en willen dit live meemaken (Live communicatie). Gasten willen geïnspireerd worden en draait het om de gehele customer journey.

Een evenement is dan het perfecte communicatiemiddel om een grote impact achter te laten wat direct bijdraagt aan het merk en de doelstellingen van de organisatie.  

 

@Noes verzorgt diverse evenementen in de zakelijke markt en is gespecialiseerd in:

Event & Projectmanagement | Conceptontwikkeling | Consultancy | Eventmarketing | Live communicatie & Hybride Events | ROI & Accountability | Trendanalyse | Begrotingen | (Geïntegreerde) Marketing & communicatie | Maatschappelijk Verantwoord Organiseren | Beursperformance | Storytelling | Styling & Beleving | Locaties

@Noes neemt alle zorg uit handen vanaf doelgroepbepaling tot evaluatie en eventueel zelfs de follow-up.

 

Voor de zakelijke markt heeft @Noes een eventconcept ontwikkeld voor de zakelijke markt, genaamd "CONNECTIVAL", een Live Communicatie Festival waarbij verbinding centraal staat. Bij een Connectival gaat het om een goede verbinding, dat zorgt voor versterking in de relatie, wat uiteindelijk leidt  tot verandering van het gedrag van uw doelgroep. Wilt u graag meer weten over het verzorgen van een "Connectival"? Klik op de button.

 

 

 

Bent u Marketing en/of Communicatiemanager? Bent u bezig met de planning voor het komende jaar of hier net mee klaar? Zijn Live Communicatie en Events onderdeel van dit plan, maar wilt u deze beter integreren in uw overige campagnes voor een 360 approach? Lees dan snel verder om te ontdekken wat @Noes voor u kan betekenen.

 

 

 

Zoekt u tijdelijk een eventprofessional voor uw organisatie? @Noes levert eventprofessionals op interim basis voor tijdelijke vervanging. Ook als u een eventprofessional zoekt ter ondersteuning van uw eigen team, bent u bij @Noes aan het goede adres. @Noes zet op basis van uw vraagstelling een eventmanager in die bij uw organisatie en team past. Met een goed team van professionals, werkzaam in het hele land is @Noes een goede partner voor iedere organisatie. Tijd voor een kopje koffie @Noes!

 

 

@Noes verzorgd elk jaar om de 2 maanden, in totaal 4 Masterclasses over Eventmanagement & EventDesign voor (freelance) eventmanagers, projectmanagers Events, sales medewerkers Events of personen die voor hun organisaties regelmatig (kleine of grote) events verzorgen en die een event naar een hoger niveau willen brengen. Meer informatie over onze Masterclasses, programma, data en prijzen? Kijk dan snel op onze Masterclass pagina.

 

@Noes heeft een eigen Service & Hospitality Agency onder de naam "The Colourfulcrew" , dat bestaat uit een diversiteit aan ervaren horecapersoneel. The Colourful Crew staat voor kleurrijke mensen met kleurrijke persoonlijkheden, waarbij hospitality op #1 staat. Onze kleurrijke crewmembers zorgen voor de juiste belevenis voor uw gasten bij de ontvangst van, tijdens en bij het verlaten van het evenement. @Noes werkt (zoveel mogelijk) met een eigen hospitality crew van divers horecapersoneel zoals: operationeel eventmanagers, hosts & hostesses, food & drinks service medewerkers en cocktailshakers.