Wanneer

WANNEER @ NOES?

Wanneer kan @Noes iets voor u betekenen?

@Noes kan het volledige eventmanagement verzorgen voor zakelijke evenementen waarbij centraal staan:

  • De nationale & internationale klanten en overige relaties
  • De leveranciers
  • De consument voor een nieuw product of dienst
  • Potentiele relaties / klanten
  • Het huidig of aankomend personeel

Voor bovenstaande doelgroepen zijn uiteraard vele doelstellingen en te behalen resultaten te formuleren en evenementen te organiseren. Wij denken hiervoor ook graag met u mee!

@Noes neemt alle zorg uit handen vanaf doelgroep bepaling tot evaluatie en zelfs de follow up als dit gewenst is. Tevens verzorgt @Noes ook eventmanagement op interim basis of bij tijdelijke vervanging of inzet van een eventmanager in uw organisatie.

Is er in uw organisatie (met spoed) een eventprofessional nodig voor een tijdelijke opdracht en bepaalde periode, dan zorgt @Noes voor de juiste persoon die deze opdracht kan vervullen. Ook als uw eigen eventmanager of team ondersteuning nodig heeft van een professional tijdens de verzorging van een evenement, zorgt @Noes voor de juiste invulling.

@Noes adviseert ook! Bent u Marketing en/of Communicatiemanager? Bent u bezig met de planning voor het jaar of hier net mee klaar? Zijn Live Communicatie en Events onderdeel van dit plan, maar wilt u deze beter integreren in uw overige campagnes voor een 360 approach? dan bent u bij @Noes ook bij het goede adres.

Neem contact op @Noes om al deze mogelijkheden te bespreken en @Noes zorgt voor het juiste voorstel en de juiste professionals!