R4R ONDERNEMERSBORREL | 13 FEBRUARI | EVENTSUMMET | 15 FEBRUARI

Rotterdammers4Rotterdammers | Rotterdamse Ondernemersborrel | 13 februari 2018 | Sligro Rotterdam

Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) nodigt je uit op dinsdag 13 februari a.s. vanaf 17:00 uur bij Sligro Rotterdam – Spaanse Polder (Groothandelsmarkt 181) voor een bijzondere jubileum editie van de Rotterdamse Ondernemersborrel!

KOM culinair genieten, netwerken en ontmoeten op deze speciale avond waar de Rotterdamse Ondernemersborrel haar tiende editie viert.

Er zijn geen entreekosten. Wel zullen zij je vragen om een vrijwillige entreebijdrage. In het jaar 2018 zullen zij, vanuit drie edities, gaan sparen voor een K.A.L.M. Maatje, oftewel een “maatje voor het leven”. Een K.A.L.M. Maatje is een buddy hond voor kinderen met een al dan niet aangeboren motorische beperking. Lees ook: http://kalm.onzeveilingonline.nl/kalm-maatje/

Samen met jou maken zij graag een mooie avond van deze tiende editie van de Rotterdamse Ondernemersborrel; waar ondernemers, politiek, onderwijs en leuke mensen elkaar ontmoeten en business genereren. Kom je ook? Dan kan je je met veel plezier aanmelden via info@Rotterdammers4Rotterdammers.nl 

Parkeren kan gratis op het voorgelegen parkeerterrein van de Sligro.

Meer info over het programma volgt snel!

EventSummit | De dag voor de totale evenementenbranche | 15 februari 2018 | RAI Amsterdam

Arjen Lemstra en Joris Bots stonden jaren met hun evenementenbureaus op beurzen en stoorden zich aan de prijs kwaliteitverhouding en inefficiëntie van deze dagen. In 2009 zijn Arjen en Joris uit eigen behoefte voor een effectieve en efficiënte zakelijke netwerkdag in de evenementenbranche gestart met EventSummit (toen nog EvenementContact). Dit jaar verzorgen zij de 10e editie van deze branchebeurs.

Een helder en transparant eendaags beursconcept gebaseerd op gelijkheid van de exposanten en waar alleen het verhaal telt en niet de grootte van je stand. Dit platform voor de live communicatiebranche is inmiddels gegroeid tot het grootste eendaagse platform voor de branche met 400 exposanten in 2017, 4000 bezoekers, een uitverkocht congres en uitgebreid inhoudsprogramma. Iedere eventprofessional zorgt ervoor dat hij of zij deze dag in zijn agenda zet.

De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. De 12.000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden: Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor& Actief, Online & Techniek, Catering, Steden & Regio’s en Dienstverlening. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!

Je vindt tijdens EventSummit 2018 een zeer gevarieerd aanbod van 500 exposanten die je met hun producten & diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma.

Doordat deelname aan EventSummit zeer laagdrempelig is, biedt de beurs je een veel breder aanbod dan bij andere beurzen. Veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen.

Naast een gevarieerde beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze worden je aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschilende standhouders en mediapartijen.

Als eventprofessional mag je dé dag voor de totale evenementenbrache niet missen. Een groot aanbod van toeleveranciers, locaties, acts, activiteiten, cateringconcepten en nog veel meer. Met de grootste en gezelligste netwerkborrel van de branche en het 10 jarig jubileumfeest bij Strand Zuid!

Je kan je als eventprofessional gratis aanmelden als bezoeker maar zijn er ook meerdere tickets beschikbaar met toegang tot het congres en toegang tot het 10 jarig jubileumfeest. Voor meer informatie over deze tickets ga je naar: Toegangskaarten EventSummit