Privacy Verklaring @Noes

PRIVACY VERKLARING @NOES

PRIVACY VERKLARING

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in deze Privacyverklaring. Wij verwerken persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling  verstrekt. @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

* Uw voor- en achternaam

* Uw adresgegevens

* Uw telefoonnummer

* Uw e-mailadres

* Uw IP-adres

 

WAAROM @NOES EVENTMANAGEMENT & CONCEPTONTWIKKELING UW GEGEVENS NODIG HEEFT

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit activiteiten geïnitieerd vanuit @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling.

 

HOE LANG @NOES EVENTMANAGEMENT & CONCEPTONTWIKKELING GEGEVENS BEWAART

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

DELEN MET ANDEREN

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien hier door u schriftelijke toestemming voor is gegeven, dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

GOOGLE ANALYTICS

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees HIER het privacybeleid van Google voor meer informatie. Het privacybeleid van Google Analytics kunt u ook hier vinden.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling heeft hier geen invloed op. @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling heeft Google geen toestemming gegeven om via @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar moreinfo@atnoes.nl. @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling bewaart uw gegevens op een eigen externe beveiligde server.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling op via moreinfo@atnoes.nl of via het contactformulier op de website www.atnoes.nl van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling.

 

BEREIKBAARHEID

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling is als volgt te bereiken:

Bezoek & Postadres: Rivium Boulevard 301, 2909 LK, Capelle aan den IJssel

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 71002960

Telefoon: +31 (0) 6 - 53 93 39 48

E-mailadres: moreinfo@atnoes.nl