FESTIVAK | 15 & 16 NOVEMBER | JAARBEURS UTRECHT

Al 21 jaar is Festivak een toonaangevende beurs op het gebied van evenementen. De beursvloer biedt meer dan 250 stands en paviljoens met ideeën voor de organisatie van jouw aankomend evenement. De beurs geeft een overzicht van facilitaire voorzieningen zoals tenten, verhuurders van meubilair, catering, locaties, attracties en entertainment.

Naast organisatoren van (grote) publieksevenementen is Festivak ook steeds interessanter voor organisatoren van bedrijfsevenementen, corporate managers en bijvoorbeeld organisatoren van Personeelsfeesten of directiesecretaresses. Dat blijkt wel uit de organisatie van het ‘PV-plein’ waar op 16 november een speciaal programma voor Personeelsverenigingen wordt georganiseerd.

PV-ers maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich laten verrassen en luisteren naar een aantal specialisten op het gebied van personeelsuitjes en bedrijfsfeestjes. Het is een sterk inhoudelijk programma waarbij praktijkcases en actuele onderwerpen voor personeelsverenigingen ruimschoots aan bod komen. Bovendien kunt u netwerken met bestuursleden van andere PV’s.

Het volledige programma is te vinden op www.festivak.nl.

Thema Festivak 2017
Het thema van deze editie is ‘Ontwikkel nu je digitale strategie’. Nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen. Leer tijdens deze tweedaagse vakbeurs hoe deze toegepast kunnen worden voor de digitale strategie van jouw evenement. De mogelijkheden van digitalisering voor jouw evenement, hoe jij het kan toepassen en daar ook de resultaten van hebt komt zowel terug bij deelnemers op de beursvloer als in het lezingenprogramma.

Kom je ook naar Festivak? Registreer je gratis via www.festivak.nl.

 

 

Bron: www.eventbranche.nl