Anuschka Fung Loy

Geplaatst op Geplaatst in Team @Noes

Anuschka is de oprichtster van @Noes. Zij is een eventmanager in hart en nieren. Al in haar jonge jaren zat het organiseren en coördineren in haar bloed. Haar talent heeft zij aangevuld met een grote kennis over eventmanagement en jarenlange ervaring in verschillende organisatorische functies. Tijdens haar studie en werkervaring heeft zij de opleidingen PR-assistent en Communicatie NIMA afgerond. In 2016 en 2017 heeft zij haar certificaten Professional & Advanced Eventmanagement behaald en is zij met deze certificaten benoemd tot Eventmanager A.

Haar passie en kracht ligt bij het volledig eventmanagement & conceptontwikkeling van evenementen waar zij haar grote creativiteit, kennis en ervaring in kwijt kan. Het formuleren van doelstellingen, je verdiepen in je doelgroep en op basis daarvan een concept creëren waarbij de ROI, de belevenis en de accountability van een event centraal staat. Anuschka zorgt voor waardevol resultaat van evenementen en daar gaat Anuschka voor.

Anuschka is gespecialiseerd in:
Event & projectmanagement | Conceptontwikkeling | Storytelling | Formuleren en meedenken van doelstellingen | Begrotingen | Vaststellen van ROI | Accountability van een event.

@Noes werkt met de diverse professionals in het hele land waarbij ervaren professionals worden ingezet om het beste resultaat te bereiken. Dit omdat elke organisatie en evenement anders is met andere wensen, behoeften en doelstellingen. @Noes staat daarom altijd open voor nieuwe teamleden om @Noes nog waardevoller te maken voor opdrachtgevers.

 

JOIN OUR TEAM NOW