De opdrachtgevers @NoesDe opdrachtgevers @Noes

@Noes heeft verschillende projecten en evenementen uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Lees hieronder de projecten en evenementen die @Noes uitvoert of reeds heeft uitgevoerd voor haar opdrachtgevers.

Voor Advisory Consort heeft @Noes een relatie-evenement mogen verzorgen voor 70 personen in Rotterdam. @Noes verzorgde hierbij de gehele inrichting en de coördinatie in het voorbereidingstraject en een stukje productie.

Voor chefkok Chris Fraas heeft @Noes de openingsborrel van een administratiekantoor in Capelle aan den IJssel gecoördineerd voor 50 personen. De gasten kregen een heerlijk walking dinner geserveerd voor het personeel en de relaties. 

In de 3 jaar dat @Noes heeft gewerkt voor The Hospitality Club in Rotterdam heeft @Noes veel evenementen mogen coördineren van 10 tot 1500 personen, voor bedrijven als Ikazia Ziekenhuis, PWC, Erasmus MC, Shell, Refresco, Indaver Nederland, Unilever, Maasstad Ziekenhuis en nog vele andere organisaties. Tevens wordt @Noes nu ook regelmatig ingezet om de productie te draaien van evenementen in de locatie.

Voor SeYes ontwikkelde @Noes een offline marketingactie voor het bevorderen van de verkoop van verlovingsringen. Met een grote verlovingsring gingen een bruidegom en een bruidsmeisje de straat op om willekeurige dames "ten huwelijk" te vragen. Deze dames krijgen na het geven van een antwoord een kaartje mee waarmee ze een 1 karaats diamant konden winnen.

Voor Enterprise Summet heeft @Noes vanuit het Eventmanagement en hun eigen label "The Colourful Crew | Service & Hospitality Agency" barpersoneel, hostesses en een op -en afbouwcrew geleverd aan Enterprise Summit voor diverse events in Den Haag. Onze crewmembers hebben regelmatig voor Event Summit de gasten met een glimlach ontvangen en welkom geheten.

Voor Seablinc BV heeft @Noes de volledige conceptontwikkeling en het Eventmanagement gerealiseerd in augustus 2019. Seablinc bestond in 2019 10 jaar en wilde het uitbundig vieren met de nationale en internationale gasten. Omdat Seablinc in Cuba veel samenwerkingen heeft, is er door @Noes gekozen voor het thema Havana Nights. Van digitale uitnodiging tot hard copy uitnodigingen en van empanadas tot echte Cubaanse sigaren. Het was het ultieme Havana Nights gevoel!

Bij BMW Kalfsbeek mocht @Noes de kerstborrel in zijn geheel verzorgen. Alle drank, food en personeel werd volledig door @Noes en eigen label The Colourful Crew gerealiseerd.

Voor het Alfrink College in Zoetermeer heeft @Noes diverse malen het eindevenement van het MUNA project volledig gecoördineerd. Hierbij begeleidde @Noes ook de leerlingen om ze op die manier de kennis en ervaring te geven voor het organiseren van evenementen.

Voor een relatie-evenement in Den Haag heeft @Noes het evenement volledig gecoördineerd in de preproductie en de productie. Het ging hierbij om een evenement waarbij koninklijke sfeer en belevenis centraal stond.

Voor Paviljoen de Witte heeft @Noes 3 jaar gewerkt, waarbij @Noes veel verschillende evenementen heeft gecoördineerd in het koninklijke pand in Scheveningen. Evenementen van 10 tot 300 personen voor bedrijven als Shell, Haskoning Nederland, Eurojust, Post NL, KPMG, Gemeente Den Haag en nog vele andere organisaties. Tevens wordt @Noes nu ook regelmatig ingezet om de productie te draaien van evenementen in de locatie.

Voor Versteegh Advocaten heeft @Noes het Eventmanagement verzorgd inclusief het verzorgen van een Service & Hospitality Crew tijdens een relatieavond in Zoetermeer. Hierbij waren 150 gasten uitgenodigd en heeft @Noes de avond voor opdrachtgever deels voorbereid en volledig gecoördineerd op de avond zelf.

DE BRUGGENBOUWERS

Voor netwerkclub "De Bruggenbouwers" heeft @Noes de invulling ontwikkeld voor het behalen van 2 nieuwe doelstellingen in 2019: Meer interactie tussen de leden en meer verbinding op persoonlijk vlak. De leden zijn bruggen gaan bouwen van LEGO om vervolgens met elkaar verbonden te worden. Daarna moesten ze in groepjes vertellen wie of wat een onvergetelijke indruk bij ze heeft achter gelaten en waarom.

Voor netwerkclub "Botlek Business Club" heeft @Noes alle drank en het personeel verzorgd voor de borrel bij BMW Kalfsbeek in Schiedam. Een gezellig event waarbij de ongeveer 30 leden van de club welkom werden geheten en goed werden verzorgd door het team van @Noes!

Voor het advocatenkantoor Hoens & Soeren Keereweer Advocaten heeft @Noes het productietraject gecoördineerd en uitgevoerd voor het op de markt brengen van een juridisch abonnement voor ondernemers, genaamd het Legal Business Pakket.

Endezant Advies heeft @Noes ingezet voor een sales & marketingtraject in de IT branche. Endezant & @Noes hebben samen er voor gezorgd dat klanten, nog voor de lancering van de nieuwe producten, kennis konden maken met deze nieuwe producten.  

Na een aantal jaren wilde De Silverdome een nieuwe start als ijsbaan en evenementenlocatie. Met een vernieuwd Grandcafe Ilili op de begane grond en een nieuwe Sportsbar Hotwings met uitzicht op de ijsbaan heeft @Noes de opening van de hernieuwde Silverdome verzorgd.

Vanuit ons eigen label "The Colourful Crew | Service & Hospitality Agency" heeft @Noes voor Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond 4 hostesses verzorgd tijdens de 2 VIP-dagen die georganiseerd werden tijdens de Wereld Havendagen op 7 & 8 september 2018 in Rotterdam.

Voor ZEPnl, Platform voor Zelfstandig Event Professionals), verzorgt @Noes de volledige voorbereiding en coördinatie van de maandelijkse regionale bijeenkomsten van ZEPnl in Rotterdam: ZEP010. Elke maand verzorgt @Noes samen met nog 2 zelfstandige eventprofessionals de bijeenkomsten in de diverse Rotterdamse evenementenlocaties. De 2 pijlers voor ZEP010 zijn "verbinden, samenwerken en kennisdelen". Met elke maand 25 tot 30 gasten, is elke bijeenkomst een succes voor de eventprofessionals en de locaties.

 

Voor World Health Care heeft @Noes een op- en afbouw crew geleverd voor het event in de RDM Rotterdam. 2 dagen zijn de crewmembers van "The Colourful Crew" (de Service & Hospitality agency van @Noes) bezig geweest om het gehele event op en af te bouwen.

Globally Spoken heeft @Noes gevraagd om mee te denken en te helpen bij het organiseren van het Interscholastic Englisch Championship op de middelbare scholen in de Drechtsteden. Dit heeft @Noes samen met Globally Spoken, 2 maal met succes gedaan.

Voor Strandclub WIJ in Scheveningen verzorgd @Noes het eventmanagement voor de zakelijke evenementen en voerde @Noes een aantal maanden een online marketingcampagne op LinkedIN om potentiele opdrachtgevers kennis te laten maken met WIJ als evenementenlocatie aan het strand.

H. Wouter

Voor een relatie evenement in combinatie met een verjaardag heeft @Noes in het Grandcafe Ilili in de Silverdome de coördinatie en een deel van de decoratie verzorgd.

Vanuit de Remise Den Haag wordt @Noes ingezet als Eventmanagement voor de volledige coördinatie van evenementen in de locatie voor allemaal verschillende opdrachtgevers. @Noes coördineert evenementen van 10 tot 350 gasten in deze mooie historische locatie, van vergaderingen tot seminars, van borrels tot diners en feestavonden.

Nirint Shipping BV, vestiging Rotterdam heeft @Noes op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni een volledige teambuilding georganiseerd in Hotel Woudschoten in Zeist. De doelstelling voor deze teambuilding was het meer verbinden van de collega's en een sterker teamgevoel te creëren tijdens deze teambuilding. Samen met een collega van Nirint zijn de wensen en behoeften van de collega's verzameld en hebben we op basis daarvan een concept ontwikkeld. Twee mooie dagen waarbij er samen moest worden gewerkt, goed moest worden gecommuniceerd en een goed teamverband moest ontstaan om een bepaald resultaat te bereiken.

 

In juli 2019 heeft Beau Event @Noes ingehuurd om de volledige productie te draaien van een event voor Jeugdzorg de Horizon. Ongeveer 100 relaties van De Horizon kwamen bij elkaar om de opening van de nieuwe school / vestiging te vieren.